Aangepaste openingstijden week 52

vrijdag 16 december 2016
In week 52 (26 december tot en met 1 januari) is er in onze bakkerij geen productie, een aangepaste bezorgroute en een beperkte bezetting op kantoor. Wilt u zeker zijn van voldoende voorraad van onze producten? 
Levering week 51:
Deze week leveren wij volgens een aangepaste route in overleg met onze klanten. 

Sluiting week 52:
Deze week is er geen productie en beperkte bezetting op kantoor. Er is een aangepaste bezorgroute, levering alleen op specifieke afspraak met onze afdeling verkoop
Kantoor is beperkt bereikbaar op dinsdag 27/12 & donderdag 29/12 van 9:00 tot 12:00 uur. Bij onverhoopte calamiteiten buiten deze tijden maar binnen kantooruren zijn wij bereikbaar via verkoop@koekjes.nlHeeft u vragen over uw leveringen, neemt u dan contact op met onze afdeling verkoop: verkoop@koekjes.nl

Koeriersdienst:
Bestellingen geplaatst t/m maandag 19 december, mits geplaatst voor 11 uur, worden geleverd als gewoonlijk. Voor bestellingen na 19 december geldt dat deze zo snel mogelijk verzonden worden, echter in verband met de drukte rond de feestdagen kunnen wij levering voor de kerst niet garanderen. In week 52 vinden er geen verzendingen via de koeriersdienst plaats. 

Levering week 1 - 2017 :
Vanaf 2 januari leveren wij weer volgens onze normale routes en afspraken. Om u ook in het nieuwe jaar tijdig en zonder manco's van koekjes en soesjes voorzien verzoeken wij u uw bestelling voor leveringen in week 2 te plaatsen voor vrijdag 16 december a.s.

WIJ WENSEN AL ONZE RELATIES EEN GEZOND EN GELUKKIG 2017.
Aan het laden
Aan het laden