Assortiment

Ons assortiment is ongekend breed met meer dan 100 verschillende producten. In onze moderne bakkerij beschikken wij over meerdere vormtechnieken en allerlei innovatieve verpakkingsmogelijkheden voor zowel grootverbruik als consumenten. HIeronder een overzicht van de mogelijkheden. Heeft u interesse in bepaalde producten buiten ons standaard assortiment uit de webshop? Neem dan contact op met de afdeling verkoop via verkoop@koekjes.nl.


Zoete koekjes en koeken

Zoete koekjes en koeken, zowel roomboter koekjes als koekjes met 100% amandelspijs. Traditioneel Nederlands, Internationale patisserie en seizoensproducten. Ook biologische en fairtrade producten vindt u in ons assortiment. 

Hartige koekjes

Gemaakt van ons op traditionele wijze handgemaakte gelamineerd roomboter korstdeeg. Met de lekkerste kaas zoals oude Gouda Noord-Holland BOB. Of bestrooid met noten zoals cashews en amandelen.

Slagroomsoesjes

Gemaakt volgens de traditionele kookbeslag methode met daarin vers getikt ei, roomboter en bloem. Gevuld met een klassieke kwaliteit slagroom (40% beginvet) of met Zwitserse room . Verkrijgbaar in verschillende formaten, zowel gevuld als leeg en in verschillende smaken.

Cookies

Uit onze ovens komen de lekkerste cookies. Zowel crunchy als chewy (soft-baked) in formaten van 8 gram tot 65 gram. Rijk gevuld met grote brokken chocolade, noten en of fruit.  Traditioneel met roomboter, maar we hebben ook een aantal vegan recepturen.

Cake & brownie

Het lekkerste cakeje in portie formaat. Bananen brood, lemon drizzle, sticky toffee, enz. Ook maken wij brownies, portie formaat of groter. Smeuïg zoals het hoort, gemaakt met echte gesmolten chocolade en roomboter. Ook een Vegan variant is mogelijk.

Specials

Wij maken ook andere bijzondere producten, zoals gevulde dadel balletjes, repen en kokosbollen. Daarbij is het mogelijk om op klant recpetuur product te ontwikkelen. We bespreken graag de mogelijkheden. 
Aan het laden
Aan het laden