Nieuw! Introductie soesjes varianten met Zwitserse room

Wednesday, March 1, 2017
Banketbakkerij van Strien introduceert twee nieuwe soesjes varianten met Zwitserse room. Lees snel verder.  

De Van Strien Slagroomsoesjes waren al goed, maar het kon nog beter: soesjes gemaakt volgens een traditioneel kookbeslag, zonder onnodige ingrediënten maar met vers getikt ei, melk, bloem en roomboter. Daarom zijn de bakkers van banketbakkerij van Strien vorig jaar aan de slag gegaan om dit voor elkaar te krijgen. En dat is gelukt! De soes heeft nu een mooie robuuste ambachtelijke uitstraling en een verbeterde rijke smaak

Zwitserse room zoals het hoort - niet met een poeder. 
Na het positieve resultaat met de soesjes hebben wij de Zwitserse room van de oranje soezen aangepakt. De gele room is een echte kookroom geworden, volgens traditioneel recept. Gemaakt met melk, vers getikte eidooiers en bourbon vanille. Gemengd met onze klassieke kwaliteit slagroom is onze verbeterde Zwitserse room een ware traktatie!

Daarom introduceert Van Strien de volgende nieuwe producten:
-EA5001 roomboter soesje Zwitserse room, 2.5 kg in omdoos. Bruto prijs € 19,98. 
-EA5021 roomboter soes midi Zwitserse room, 2.0 kg in omdoos. Bruto prijs € 16,43

Bakkersvak introductiekorting nieuwe soes varianten.
Van Strien nodigt alle bezoekers van de Bakkersvak 2017 uit om te komen proeven van onze soezen bij onze marktkraam tussen beide hallen. En op alle orders tijdens de Bakkersvak van de 2 nieuwe soezen met Zwitserse room geven wij 25% introductiekorting, levering via Beko en Bake Plus. 
Image title
Loading
Loading