Midi soes oranje; een heerlijke traktatie voor Koningsdag!

Thursday, March 30, 2017
Ook dit jaar maken wij de feestelijke oranje soezen speciaal voor Koningsdag. De oranje soes van Banketbakkerij van Strien is een heerlijke midi soes, met oranje coating en chocolade streepjes. De soes is gevuld met een verbeterde Zwitserse room vulling.

Bestel tijdig uw voorraad om zeker te zijn van levering! Bestellen en levering mogelijk via o.a. de Beko, Bake Plus of rechtstreeks. 
Van Strien Roomboter midi soes oranje (EA5048)Traditioneel kookbeslag
De van Strien midi soes oranje is gemaakt volgens een traditioneel kookbeslag, zonder onnodige ingredi├źnten maar met vers getikt ei, bloem en roomboter. Dit geeft niet alleen een rijke smaak; ook de uitstraling van de soes is hierdoor robuust en ambachtelijk. 

Zwitserse room zoals het hoort
De verbeterde Zwitserse roomvulling is een combinatie van onze klassieke kwaliteit slagroom gemengd met een door onze bakkers bereide gele room. De gele room wordt traditioneel gekookt met melk, vers getikte eidooiers en bourbon vanille.

De midi soes oranje is vanaf nu te bestellen en uit voorraad leverbaar. Bestel tijdig om zeker te zijn van levering, OP=OP.


Van Strien midi soes oranje (EA5048)


Loading
Loading