Koeriersdienst

Prijzen

De prijzen zijn netto, exclusief btw en op basis van direct betalen. Betaling kan veilig en snel via iDeal, (e)Maestro, Mastercard en Visa. Uw factuur wordt digitaal als PDF per e-mail verstuurd. 

Nederland

Wij leveren franco huis vanaf een orderbedrag van € 125,00 in Nederland. Onder dit bedrag wordt € 10,00 verzend- en administratiekosten gerekend. 

België en Luxemburg

Wij leveren franco huis vanaf een orderbedrag van € 175,00 in België en Luxemburg. Onder dit bedrag wordt €15,00 verzend- en administratiekosten gerekend.

Overige landen in Europa

We leveren ook via een koeriersdienst in andere Europese landen. De transportkosten worden apart berekend. Vraag bij de afdeling verkoop naar de mogelijkheden. 

Bestellingen

Altijd via onze webshop. 

Leveringen

Bestelt u op werkdagen voor 11:00 uur en is alles op voorraad dan hebt u de bestelling meestal binnen twee werkdagen in huis. Het kan incidenteel voorkomen dat dit niet lukt maar dan krijgt u van ons bericht hierover. De volgende regio's hebben één dag langer nodig voor aflevering: de Waddeneilanden, België en Luxemburg. 

Aanmelden

Aanmelden kan het beste via het aanmeldformulier. Na ontvangst van uw gegevens voeren wij een controle uit op uw KvK en BTW nummer. Wij streven ernaar uw aanmelding binnen 24 uur te verwerken. En indien akkoord krijgt u van ons uw inlog gegevens. Hiermee kunt u inloggen op onze webshop, prijzen zien en direct bestellen. 

Vragen of hulp nodig? Bel onze verkoopafdeling via +31(0)186 626326. U kunt ook een e-mail sturen naar verkoop@koekjes.nl.


Loading
Loading